2
min å lese

Vi gratulerer semifinalistene i Sparebanken Møre sitt akseleratorprogram Næringsteft

Bilde er tatt av Sparebanken Møre. Semifinalister og jury 13.12.22.

Næringsteft

Vindel følger bedriftene Vest Aerotech, Tingvoll Ull, Agriris, og Librimap i inkubasjonsfase og i akseleratorprogrammet Næringsteft i regi av Sparebanken Møre. Akseleratorprogrammet er for deg i idé- og oppstartsfasen, tettpakket med kunnskap, fellesskap, mentoring og muligheten for å vinne 1 million kroner til din forretningsidé! Det er ingen deltakeravgift, men tydelige forventninger til innsats fra deltagerne.


Akseleratorprogrammet er tredelt. Første del er åpen for alle og gratis. Her gjennomgås de grunnleggende ting som må på plass for å utvikle ide og bedrift. Andre del er semifinale hvor en jury velger ut 12 bedrifter som får 1-til-1 oppfølging av mentorene i programmet. Siste del er finalen, hvor det er 5 bedrifter igjen, som konkurrerer om å ha den beste pitchen på scenen på ett av Norges største investorseminar – Børs og Bacalao.

Vi gleder oss til å følge Vest Aerotech, Tingvoll Ull, Agriris, og Librimap i semifinalen, og ønsker alle deltakere lykke til på nyåret frem mot finale.


Bilde er tatt av Sparebanken Møre. Semifinalister og jury 13.12.22.

Bilde er tatt av Sparebanken Møre. Semifinalister og jury 13.12.22.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner for å få beskjed når en ny artikkel kommer ut.

Ved å abonnere godtar du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet av
Vindel
Publisert
December 16, 2022

Vil du vite mer?
Ta kontakt!

“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast