Om oss

Vårt team

Sammen bygger vi fremtidens næringsliv.

Atle Jacobsen
Atle Jacobsen
Daglig leder

Informasjon kommer

Ingeborg Fagerlie Johannessen
Ingeborg Fagerlie Johannessen
Senior prosjektleder

Ingeborg er senior prosjektleder i Vindel. Hun er utdannet pedagog, og har videreutdanning innen rådgivning, innovasjon, tjenestedesign og internasjonal forretningsutvikling. Ingeborg er mulighetsorientert, og god på å bygge og koble nettverk. Hun har lang erfaring i å veilede gründere, og brukes gjerne som prosessleder i strategi- og utviklingsprosesser.

Katrine Hattrem Hast
Katrine Hattrem Hast
Leder, Inkubator

Katrine er Inkubatorleder i Vindel. Hun har en mastergrad i innovasjon og entreprenørskap fra BI, samt en bachelor i internasjonale relasjoner og kommunikasjon fra University of Toronto. Hun har arbeidserfaring som innovasjonsrådgiver og kommunikasjonsrådgiver fra Oslo kommune, OsloMet - Storbyuniversitet og kommunikasjonsbyrå. Katrine har en god evne til å koble riktige aktører, og har stor tror på tverrfaglig verdiskaping.

Sylvia Stokke
Sylvia Stokke
Leder, Næringshage

Sylvia er engasjert i samfunns- og næringsutvikling, og har samfunnsvitenskapelig og mediefaglig kompetanse som bakgrunn. Hun er opptatt av innovasjon og nettverksbygging, og fremmer viktigheten av en aktiv delingskultur som et viktig grunnlag for vekst og utvikling.

Trond Hungnes
Trond Hungnes
Senior prosjektleder

Trond er forretningsutvikler i Vindel. Han har mastergrad i logistikk samt etterutdanning i innovasjon og industrielt internett fra Høgskolen i Molde. Trond har tidligere jobbet i Lidl, IKEA og Posten Norge. Trond innovativ og oppfinnsom, og god til å dykke ned i detaljene.

Tore Legernes
Tore Legernes
Prosjektleder

Tore er prosjektleder i Vindel. Han har lang erfaring fra kokk- og restaurantbransjen, og også egen gründervirksomhet innen sjømatbransjen. Tore jobbet 8 år ved Det kongelige Hoff før han begynte i Vindel. Tore er begeistret og engasjert, og en god relasjonsbygger.

Ta kontakt med oss! Vi ser frem til å høre fra deg.

“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast

Våre eiere