min å lese

Tour de Kommune del 1

Etablererlunsj: kickstart din bedrift i Sunndal. Bilde av Ane Wennevold i SUNS.

Med bakgrunn i Nordmøres behov for å utløse vekst i etablerte virksomheter, samt å identifisere, og utvikle gode ideer til gründere, har Vindel og kommunene på Nordmøre formalisert et samarbeid vi har kalt Tour de Kommune.

I februar og mars var Vindel på del 1 av Tour de kommune hvor vi besøkte 9 kommuner og arrangerte Etablererlunsj: kickstart din bedrift! Gjennom denne turneen fikk vi delt informasjon om hvordan hoppid.no, kommunen, Innovasjon Norge og Vindel kan bistå med etablering av bedrifter og utvikling av eksisterende bedrifter.

Vi møtte og pratet med totalt 84 bedrifter, noen helt ferske og andre mer etablerte. Gjennom denne aktiviteten har vi knyttet tettere kontakt med skapersjeler og virkemiddelapparatet, samt bidratt til konkretisering av samarbeidet rundt næringsutvikling på Nordmøre. Dette har vi god tro på, og ser frem til å fortsette med utover året.

Etter påske arrangerer vi en workshops i hver av de 9 kommunene: Averøy, Hustadvika, Gjemnes, Tingvoll, Kristiansund, Sunndal, Surnadal, Aure og Smøla. Temaet er ikke satt, men skal utarbeides sammen med hver kommune i nær fremtid. Har du innspill på tema, så tar vi de gledelig i mot. Vi håper å se både kjente og nye fjes på neste runde av Tour de Kommune.

Etablererlunsj: kickstart din bedrift i Sunndal. Bilde av Ane Wennevold i SUNS.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner for å få beskjed når en ny artikkel kommer ut.

Ved å abonnere godtar du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet av
Publisert
March 17, 2023

Vil du vite mer?
Ta kontakt!

Sylvia Stokke
sylvia@vindel.no
91794459
“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast