min å lese

Ønsker du å bidra til næringsutvikling, forretningsutvikling og innovasjon på Nordmøre?

Vi søker seniorrådgiver med ansvar for finans, prosjektledelse og økonomistyring i selskapet!

Som seniorrådgiver hos oss vil du få en allsidig rolle med gode utviklingsmuligheter - med spesielt ansvar for finans og økonomi. I rollen som seniorrådgiver vil du inngå i et team hvor vi alle bidrar for å gjennomføre, videreutvikle og følge opp Vindel sine strategiske og operative aktiviteter.

Ansvar- og arbeidsoppgaver

  • Aktivt drive rådgivningstjenester overfor nye og eksisterende bedrifter
  • Ha ansvar for den daglige interne økonomistyringen i virksomheten
  • Lede egne forretning og næringsutviklingsprosjekter, samt aktivt delta i øvrige prosjekter i selskapet
  • Mobilisere bedrifter og andre aktører fra næringslivet til deltakelse og engasjement i Vindels aktiviteter
  • Samhandle med FoU-institusjoner, virkemiddelapparat og andre relevante organisasjoner
  • Ansvar for oppfølging av prosjekter og rapportering av prosjektregnskap internt og eksternt

Du vil ha stor fleksibilitet i rollen, og kan i vesentlig grad påvirke din egen arbeidshverdag. Stillingen vil innebære dialog med kunder, næringsliv, det offentlige, samarbeidspartnere og media. Videre er aktiv tilstedeværelse på møteplasser og i relevante nettverk viktig. Som vår nye kollega vil du få  ansvar for både eksterne og interne oppgaver. Eksternt vil du inngå i vårt rådgiverteam hvor du vil få et særlig ansvar for prosjektoppfølging og finansieringsløsninger for gründere og vekstbedrifter. Internt vil du få ansvaret for den daglige økonomistyringen i virksomheten. Arbeidet vil innebære søknader om støttemidler, kapitalinnhenting og dialog med investormiljø.

Vi ser gjerne at du har erfaring med og/eller interesse for:

  • Økonomi - regnskapsforståelse vil være en forutsetning
  • Prosjekterfaring
  • Relasjon- og nettverksbygging
  • Innovasjon, forretningsutvikling og arbeid med forretningsmodeller

Høyere relevant utdanning er ønskelig - gjerne innen økonomi, innovasjon, forretningsutvikling eller lignende. Vi søker en inspirerende kollega med gode kommunikasjonsferdigheter. Vi søker deg som ønsker å utgjøre en forskjell og som drives av å bidra til utvikling av regionen. Vi kan tilby en variert jobb med gode betingelser, flott miljø og en unik mulighet til å jobbe med utvikling av spennende prosjekt i samarbeid med inspirererende mennesker!

Om du trigges av dette så ønsker vi å bygge morgendagens næringsliv sammen med deg!

Har du spørsmål om oss eller stillingen, ta kontakt på telefon, epost eller les mer om oss på våre hjemmesider!

Vindel AS er et innovasjonsselskap som har jobbet med regionalt næringsliv siden 1999. Selskapet har i dag 6 ansatte og hensiktsmessige lokaler i Campus F13. Vindel AS har et bredt og lokalt forankret eierskap. Selskapet eies av: Equinor Energy AS, Siva – Selskapet for industrivekst SF, Kristiansund kommune, Sparebank 1 Nordmøre, KNN, Norsea Logistics AS og Høgskolen i Molde.
Vindel tilbyr kompetanse, nettverk, virkemidler og et spennende utviklingsmiljø til gründere og etablerte bedrifter på Nordmøre.

I løpet av 2024 flytter vi inn i Campus Kristiansund hvor vi etablerer en innovasjonsarena som skal bidra til nyskaping i privat og offentlig sektor gjennom etablering av fasiliteter, metodikk og et felles tverrfaglig innovasjonsmiljø med fokus på delingskultur. Vindel AS skal utvikle og tilby relevant kompetanse for fremtidens industri og næringsliv og være attraktive for utviklingsorienterte virksomheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner for å få beskjed når en ny artikkel kommer ut.

Ved å abonnere godtar du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet av
Publisert
February 19, 2024

Vil du vite mer?
Ta kontakt!

Atle Jacobsen
atle@vindel.no
+47 975 26 599
“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast