min å lese

Nye utfordringer for Ingeborg og Asgeir

Asgeir Bahre Hansen tar fatt på nye spennende utfordringer, g vi ønsker han lykke til som daglig leder av Normoria fra 1. mai. For å sikre en god overgang er Ingeborg Fagerlie Johannessen konstituert daglig leder av Vindel.  Hun kjenner næringslivet og utviklingsmiljøet godt, og ser frem til å videreutvikle Vindel og sørge for at bedriftene på Nordmøre får støtte og bistand til å utvikle seg.

«Vår forsterkede tillit hos SIVA, en nærstående ferdigstillelse av Campus, - og ikke minst et kompetent og dyktig team gjør at dette er en givende oppgave å ta fatt på», sier Fagerlie Johannessen.

"Jeg vil på vegne av styret ønske Asgeir lykke til med nye utfordringer, og samtidig takke for den innsatsen han sammen med teamet har gjort for å bygge opp en viktig utviklingsaktør for hele Nordmøre. Styret er svært fornøyd med at Ingeborg har takket ja til å tre inn i rollen som konstituert daglig leder. Vindel har akkurat fått fornyet og forsterket tillit med oppdrag i nye 10-årige Næringshage og Inkubasjonsprogrammer og står foran en veldig spennende periode. Nå kan jobben med å rigge det beste teamet for oppgaven fortsette, ledet av en som kjenner selskapet og kundene godt. Det er vi veldig glad for», sier styreleder i Vindel Tina Lihaug Selbæk.

Stillingen som daglig leder for Vindel, Nordmøres Innovasjonsselskap, vil bli lyst ut.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner for å få beskjed når en ny artikkel kommer ut.

Ved å abonnere godtar du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet av
Publisert
February 9, 2023

Vil du vite mer?
Ta kontakt!

“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast