min å lese

LiberiMap fikk fart på utviklingen gjennom et Katapultsenter

Librimap utvikler teknologiske armbånd for barn, og gir trygghet til foreldre. Kunden er store hoteller og resorter som erfarer at det daglig er leteaksjoner etter barn, og at det kan oppstå kaotiske situasjoner.

Det som er spesielt med disse armbåndene er at de er mer nøyaktige, og kan ikke sammenlignes med smartklokker ol. for barn. For eksempel kan du med nøyaktighet lokalisere hvilken etasje ditt barn er i.

Gjennom vår kobling til de ulike Katapultsentrene i Norge gjør vi det enklere for innovative bedrifter å utvikle prototyper, teste, simulere og visualisere, slik at ideer utvikles raskere, bedre og med mindre risiko. Norsk katapult bidra til økt industriell verdiskapning i Norge.

En bedrift som Vindel har koblet mot Katapultsenteret Manufacturing Technology er nettopp LiberiMap. Hos testsenteret har de fått bistand til å utvikle produktdesignet og teknologi av armbåndet i første fase, og har fått ja til ytterligere støtte i fase 2 hos Katapultsenteret for å komme et trinn nærmere kommersialisering. Nå skal de videreutvikle produkt og designe produksjonslinje som gir en effektiv produksjon.

Er du nysgjerrig på om Norsk Katapult kan være noe for deg? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med avklaringen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner for å få beskjed når en ny artikkel kommer ut.

Ved å abonnere godtar du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet av
Publisert
January 10, 2023

Vil du vite mer?
Ta kontakt!

“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast