min å lese

Gikk du glipp av bærekraftsuka?

Næringshagene i Norge arrangerte Bærekraftsuka i September

Gikk du glipp av bærekraftsuka?

Gjennom Bærekraftsuka ønsket Næringshagene i Norge å legge til rette for en hel uke med kompetanseheving, inspirasjon og verktøy, slik at vi alle kan bidra til å skape en positiv forandring.

Fikk du ikke med deg webinarene live, kan du likevel se dem her på www.barekraftsuka.no


Næringshagene i Norge er et nasjonalt nettverk av innovasjonsselskaper/ næringshager i hele landet, som bistår lokalt næringsliv med vekst- og utviklingsoppgaver. Vår visjon er å utvikle bærekraftig og fremtidsrettet næringsliv i distriktene, gjennom å tilby relevante tjenester for å bidra til vekst og omstilling av industri og næringsliv.
Gjennom
Bærekraftsuka (gikk av stabelen uke 37), ønsker vi å legge til rette for en hel uke med kompetanseheving, inspirasjon og verktøy, slik at vi alle kan bidra til å skape en positiv forandring.

Vi ønsker å dele kunnskap på tvers av bransjer og fra hele Norge, da vi ser at samarbeid er vesentlig for å kunne løse dagens- og morgendagens utfordringer.

 

Næringshagene i Norge arrangerte Bærekraftsuka i September
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner for å få beskjed når en ny artikkel kommer ut.

Ved å abonnere godtar du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet av
Publisert
December 7, 2023

Vil du vite mer?
Ta kontakt!

“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast