min å lese

Atle Jacobsen er ny daglig leder i Vindel

f.v: Atle Jacobsen og Øystein Klakegg (styreleder i Vindel)

Atle Jacobsen er ansatt som nydaglig leder i Vindel. Han kommer fra oppdrettsselskapet Nordic Halibut hvor han er Chief Commercial Officer (CCO). Jacobsen har en lang og interessant arbeidserfaring både fra Nordmøre og landet ellers. Han har innehatt ledende roller i ulike selskaper i over 20 år, blant annet som konserndirektør i TINE SA hvor han var ansvarlig for den internasjonale divisjonen der, og fra GCRieber Oils AS hvor han var salgs og markedsdirektør. PepsiCo hadde også gleden av å ha Atle Jacobsen hvor han blant annet var kommersiell direktør for leskedrikkdivisjonen i Norden. Atle Jacobsen er utdannet siviløkonom fra University of Strathclyde i Glasgow.

Styreleder i Vindel, Øystein Klakegg, er svært glad for at Atle Jacobsen har takket ja til stillingen som daglig leder i Vindel. Jacobsen har svært relevant arbeidserfaring som Vindel vil dra nytte av – ledende roller i flere selskaper, stor erfaring med kommunikasjon og medier, dyktig på økonomi og drift og ikke minst har han levert på bærekraft, innovasjon og forretningsutvikling.  Han har et stort nettverk, stor arbeidskapasitet – og han er sosial, engasjert og utadvendt – og han brenner i tillegg for Nordmøre. Klakegg er trygg på at Atle Jacobsen vil bli en god leder for Vindel, og ta Vindel videre i arbeidet for en positiv næringsutvikling, forretningsutvikling og innovasjon på Nordmøre.

«Jeg ser virkelig frem til å være med å bidra tilnærings utvikling på Nordmøre, lede det kompetente teamet i Vindel, jobbe med prosjekter flerfaglig i samarbeid med selskaper i ulike bransjer, noen i startup fasen, andre i en vekst og skalerings fase. Det å være med å legge til rette for vekst i regionen, i tett samarbeid med privat næringsliv og det offentlige, samt være med som en aktør for å bygge innhold i nye Campus Kristiansund er oppgaver jeg ser virkelig frem i mot.», sier Atle Jacobsen som tiltrer stillingen 14. august 2023

f.v: Atle Jacobsen og Øystein Klakegg (styreleder i Vindel)
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Abonner for å få beskjed når en ny artikkel kommer ut.

Ved å abonnere godtar du vår Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Skrevet av
Publisert
August 7, 2023

Vil du vite mer?
Ta kontakt!

“Easily the best project management software on the market, right now. We became 2x faster and more efficient after adopting Projectile. Love the automated reports and alerts.”
Kolin Xing
Web Designer at Superfast