WordPress kurs

Når:
13
.
December
2023
,
kl
8:30
-
13
.
December
2023
,
kl
10:30
Hvor:
Teams
Online
WordPress kurs

Om WordPress kurs:

Lær deg grunnleggende ferdigheter i WordPress! Wordpress er et av de mest brukte CMS-ene (Content Management System) i verden, og benyttes til alt fra enkle blogger til større nyhetsnettsteder og nettbutikker. Et enkelt system som egner seg for alt fra nybegynnere tilde mer profesjonelle og lar deg bygge opp ditt eget nettsted.

Vi går gjennom WordPress sin «Block Editor», og viser deg hvordan du kan lage inspirerende sider som passer til din målgruppe. Vi går også gjennom aktuelle utvidelser (plugins) som kan være kjekke å ha på nettsiden.

Kurset egner seg for deg som er helt grønn, eller deg som har litt erfaring med WordPress fra før. Det blir mulighet for å stille spørsmål og ta opp konkrete problemstillinger knyttet til ditt nettsted.

 

Om kursholderen:

Krible er et design- og kommunikasjonsbyrå med base i Gudbrandsdalen. Krible utvikler visuelle identiteter, og lager i tillegg mye nettsider. Spesialiteten er nettsider i WordPress med en visuell bygger som heter Divi, og ved behov kobler vi også på eksterne IT-utviklere for mer avansert funksjonalitet. Eva er grafisk designer, og har jobbet i Krible i snart 5år. Hun jobber daglig med WordPress, og gjennomfører jevnlig opplæring i WordPress for Krible sine kunder.

Delta digitalt:

Klikk her for å bli med i møtet

Møte-ID: 349 955 532 337

Passord: nrodrA

Meld deg på her!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Legg til kalender

WordPress kurs
Teams
Europe/Oslo
December 13, 2023
December 13, 2023 10:30 AM

Arangører