Webinar med Jørgensen og Pedersen – lønnsom og bærekraftig business

Når:
09
.
June
2023
,
kl
21:00
-
09
.
June
2023
,
kl
12:00
Hvor:
Online
Webinar med Jørgensen og Pedersen – lønnsom og bærekraftig business
Et arrangement av Buskerud Næringshage, en nettverkspartner i SIVAs infrastruktur

Hvordan skape lønnsom og bærekraftig business

Du inviteres til å lære, dele, diskutere og utvikle spennende tanker om hvordan bedrifter kan oppnå lønnsom bærekraft. Sett av formiddagen den 9. juni! Jørgensen og Pedersen er kjent for podcastserien «Bærekraftseventyr» og har jobbet med mange ulike bedrifter i Norge, både store og små. Jørgensen og Pedersen er Norges fremste eksperter på bærekraft! De skal guide oss igjennom en formiddag som gir påfyll og inspirasjon til å gjøre grønne endringer. Workshopen legger opp til gruppediskusjoner underveis. Jørgensen og Pedersen er opptatt av at bærekraft skal være lønnsomt. Ved å integrere bærekraftig praksis i produkter, tjenester og forretningsmodeller, kan selskaper benytte seg av nye markeder og skape unike verdiforslag. Jørgensen og Pedersen har lave skuldre, er underholdende og har mye gode eksempler fra næringslivet.


Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen

Bærekraftseventyrere og forskere ved Norges Handelshøyskole, hvor vi leder Centre for Sustainable Business. Sammen har vi podcasten Bærerkraftseventyr.
Vi har over 15 års erfaring med forskningsbasert innovasjon sammen med bedrifter i inn- og utland som forsøker å forene bærekraft og lønnsomhet, og vi leder store forskningsprosjekter med norske virksomheter som eksperimenterer med nye, grønne forretningsmodeller.


Meld deg på her!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Legg til kalender

Webinar med Jørgensen og Pedersen – lønnsom og bærekraftig business
Europe/Oslo
June 9, 2023
June 9, 2023 12:00 PM

Arangører