MRmat 2024: fagdager lokal mat og drikke

Når:
13
.
February
2024
,
kl
9:30
-
14
.
February
2024
,
kl
18:30
Hvor:
Thon Hotel Kristiansund
Online
MRmat 2024: fagdager lokal mat og drikke

Velkommen til fagdager MRmat tirsdag 13. og onsdag 14. februar på Thon Hotel Kristiansund i Møre og Romsdal!

Kompetansenettverk lokalmat inviterer til samling over to dager med faglig påfyll og aktuelle tema.
Vi byr på et rikholdig repertoar med interessante foredrag, samt hele 5 praktiske bransjekurs med erfarne og kompetente kursholdere. Årets «røde tråd» er gründerskap.

Sjølsagt blir det masse god mat og godt drikke i trivelig lag, nettverksbygging og erfaringsutveksling.

Program

TIRSDAG 13.FEBRUAR

0930-1000 Registrering og kaffe

1000-1015 Velkommen til Kristiansund og MRmat 2024!
Åpning av MRmat 2024

1015-1045 Lokal matproduksjon i et internasjonalt perspektiv
Årets åpningsforedrag v/Kari Gåsvatn, mangeårig journalist, spaltist og forfatter. Oppvokst på småbruk i Rindal. Bor i Oslo og deler av året i Berlin. Opptatt av landbruk i samspill med naturen og demokratisering av maten.

1045-1115 Tingvollsider – historien fra epletre til Credo.
Hvordan kan HoppId bidra til gründersuksesser?
Silje Osnes fra Tingvollsider og Tore Legernes fra Vindel

1115-1145 Jentene på tunet – verdens beste sjokolade fra Selbu?
Eivind Aune fra Jentene på Tunet og Mari Dorte Michaelsen fra Innovasjon Norge

1145-1245 Lunsj
(Etter lunsj fortsetter HoppID-samlingen med separat opplegg)

1245-1315 Inspirasjonsforedrag – hva skal til for å lykkes?
Hør historiene til 2 produsenter fra Møre og Romsdal

1315-1340 Hva er dine unike verdier og unike posisjon?
Fagforedrag med Solveig Petch i Petchy.

1340-1400 Pause

1400-1530 Velg mellom 2 parallelle sesjoner (ingen forhåndsvalg):

- Parallellsesjon 1

1400-1500 Emballasje og merking – hvor går veien videre

Bærekraftig emballasjedesign v/Hildegunn Iversen, seniorrådgiver i Mepex vil fortelle og vise eksempler på design for gjenvinning og design mot forsøpling.

Trenger du strekkode (GTIN) og hvordan kommer jeg dit? v/ Terje Menkerud, GS1Norway og Beth Tronstad Kompetansenettverk lokalmat

1500-1530 Kokk møter bonde
Morten Tungesvik fra Brasserie Cherie i Bergen og Odd Ohnstad i Haugen Gardsmat forteller om sine erfaringer med verktøyet «kokk møter bonde», som også skal rulles ut i Møre og Romsdal.

Parallellsesjon 2

1330-1500 Workshop med Petchy– finn dine unike verdier og posisjon!
Solveig Petch fra bedriften Petchy holder workshop om å bruke strategi, merkevarebygging og kommunikasjon i din bedrift, spesielt for «the quietly rebellious».

16.00-18.30    5 praktiske bransjekurs
Se kursbeskrivelser nederst på denne siden. Kursene fortsetter onsdag 9-16.

1900-2000 Vorspiel med fagressursene
2000-         Festmiddag

Praktisk info

Sted:
Konferansen avholdes på Thon Hotel Kristiansund i Møre og Romsdal.

Priser:
Kun konferanse tirsdag 13/2: kr 500
Konferanse og praktisk kurs 13/2 og 14/2: kr 1490
Festmiddag tirsdag kveld 13/2: kr 495

Overnatting: du som deltaker må bestille og betale overnatting selv! Dersom du ønsker å overnatte på konferansehotellet, finner du kontaktinformasjon her: Thon Hotel Kristiansund

Arrangør:
Fagdagene MRmat 2024 arrangeres av Kompetansenettverk for lokalmat i samarbeid med HoppId, Møre og Romsdal Fylkeskommune, HANEN, Statsforvalteren i MR og Innovasjon Norge.

Meld deg på her!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Legg til kalender

MRmat 2024: fagdager lokal mat og drikke
Thon Hotel Kristiansund
Europe/Oslo
February 13, 2024
February 14, 2024 6:30 PM
Kompetansenettverk lokalmat inviterer til samling over to dager med faglig påfyll og aktuelle tema. Vi byr på et rikholdig repertoar med interessante foredrag, samt hele 5 praktiske bransjekurs med erfarne og kompetente kursholdere. Årets «røde tråd» er gründerskap.

Arangører