Kompetansefrokost: Bygge bedrift og beholde kompetanse

Når:
30
.
August
2023
,
kl
8:15
-
30
.
August
2023
,
kl
9:30
Hvor:
Vindel, Campus F13 Kristiansund
Online
Kompetansefrokost: Bygge bedrift og beholde kompetanse

Start arbeidsdagen med en faglig oppkvikker når vi inviterer til Kompetansefrokost i F13. Vi står klar med god kaffe og frokost, foredragsholdere henter vi fra Vindels vide og spennende nettverk av bedrifter og samarbeidspartnere. Denne gangen får du to spennende innlegg, og muligheten til å nettverke med andre bedrifter.

  • Gründerlivet er spennende og givende, men også fylt av utfordringer og dilemmaer. Endelig skal nye ideer settes ut i livet, men rekker døgnet til? Overgangen fra en fast trygg jobb som ansatt, til å gå "all-in" i gründerbedriften er for mange overveldende. Jacob Haram er helikopterpiloten som har tatt tak i en enorm utfordring. Han og teamet i Vest Aero Tech utvikler en innovativ og banebrytende løsning for slukking av skogbranner verden over. Vest Aero Tech gikk til topps og vant 1 million i årets Næringsteft i regi av Sparebanken Møre. Jacob tar oss med inn i gründertilværelsen og gir oss sitt blikk på utfordringsbildet i innlegget " Når kan jeg gå all-in?".
  • Linda Kristin Offenberg er selv gründer og partner i MindMap. Bedriften har i løpet av få år bygd opp kontorer i Kristiansund, Trondheim og Levanger, og en stor bred kundemasse. Linda besitter fersk kunnskap om rekruttering, og hvordan du kan utvikle og beholde dyktige medarbeidere. I innlegget Hvordan beholde ansatte" vil hun deg input om arbeidstakers perspektiv og hvilke forventninger dagens ferske kunnskapsmedarbeidere har og hva du kan gjøre for å møte disse på en god måte.

Kompetansefrokost er en møteplass for Vindels bedrifter som arrangeres siste onsdag hver mnd i Campus F13. Her vil vi presentere ulike tema som kan være aktuelle for mange, og som gir et godt utgangspunkt for interessante samtaler bedriftene i mellom.Vi ønsker med denne møteplassen å servere smakebiter av den kompetansen som finnes i bedriftsnettverket vårt bestående av bedrifter fra hele Nordmøre, oggi bedriftene mulighetene til å lære av naboen. Vi byr på en god frokost.

Kompetansefrokost er gratis for Vindels næringshage- og inkubatorbedrifter.

(Andre deltaker 300,- eks mva). Påmelding er bindende, avmelding må skje senest 28.08.2023

Meld deg på her!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Legg til kalender

Kompetansefrokost: Bygge bedrift og beholde kompetanse
Vindel, Campus F13 Kristiansund
Europe/Oslo
August 30, 2023
August 30, 2023 9:30 AM

Arangører