Bærekraftslunsj - vafler og mingling med United Cities interns

Når:
28
.
March
2023
,
kl
11:30
-
28
.
March
2023
,
kl
13:00
Hvor:
Fosnagata 13, 6509 Kristiansund - Campus F13 5.etg.
Online
Bærekraftslunsj - vafler og mingling med United Cities interns

Vi inviterer næringslivet til vafler og bærekraft

Lurer du på hva som rører seg i bærekraftsverden? Hvordan det kan være et konkurransefortrinn for deg å jobbe strukturert med dette og hvordan du kan skaffe deg kompetansen? Kom på vaffel-lunsj og sikre deg en prat med stjernelaget på bærekraft i vår region.

United Cities Internship programme, Campus Kristiansund er et samarbeid om et unikt Internship Program mellom Møre og Romsdal fylkeskommune og Kristiansund kommune . Dette er det første praksisprogrammet utviklet av United Cities i Norge. Det første pilotåret for programmet startet høsten 2022, med en gruppe på 9 praktikanter fra ulike utdanningsbakgrunner og nasjonaliteter.


Deltakere i United Cities Internship Program:

Elmar Endryo Florencio Alves - M.Sc International Relations, Globlalization and Sustainable Development.

Min Tao - M.Sc. Environment studies and Ecology

Rob Achterkamp - M.Sc. Global Ethnography

Bret Collins - M.Sc. in Natural Resource Management

Auguste Almonaityte - M.Sc. Biotechnology

Snorre Opsal Grytli - M.Sc. Sustainable Energy Logistics

Sanju Banjara - M.Sc. Climate Change Management

Nadir Pamuk - M.Sc. Sustainable Architecture


Program:


- Kl 11.30 Mingling og kaffe

- Kl 11.45 Presentasjon av deltakerne i internship programmet

- Kl 12.00 Vafler og bærekraftsprat, nettverk og muligheter


Åpent for alle
Campus F13, 5.etg tirsdag 28.mars kl 11.30-13.00.


Historisk perspektiv på bærekraft

Konseptet om bærekraft har eksistert i flere tiår, men det var først på 1980-tallet at begrepet ble popularisert og begynte å bli brukt i offisielle dokumenter og av internasjonale organisasjoner. I 1987 utga FNs Brundtland-rapporten, som for første gang presenterte en bred definisjon av bærekraft og satte begrepet på den internasjonale dagsordenen. Rapporten definerte bærekraftig utvikling som en utvikling som "tilfredsstiller dagens behov uten å ødelegge muligheten for kommende generasjoner til å tilfredsstille sine egne behov."

Siden den gang har det vært en økende bevissthet om bærekraftige utviklingsprinsipper og praksis, og bærekraftig utvikling har blitt integrert i mange globale avtaler og programmer, inkludert FNs bærekraftsmål som ble vedtatt i 2015. Bærekraft er nå en viktig del av offentlig politikk og næringslivets praksis, og det er et stadig økende behov for bærekraftige løsninger og innovasjon på alle nivåer.

United Cities Internship Program, Campus Kristiansund 
United for Smart Sustainable Cities (U4SSC) er et samarbeid mellom 16 FN-organisasjoner og regioner og kommuner om smart bærekraftig utvikling i byer og lokalsamfunn. Gjennom U4SSC har Møre og Romsdal Fylkeskommune og Kristiansund kommune et samarbeid om et unikt Internship Program. Dette er det første praksisprogrammet utviklet av United Cities i Norge. Det første pilotåret for programmet startet høsten 2022, med en gruppe på 9 praktikanter fra ulike utdanningsbakgrunner og nasjonaliteter. Målet med programmet er å utvikle profesjonelle personlige evner og erfaring, som er nødvendig for å arbeide med ulike interessenter og å bli effektive endringsagenter for bærekraft.

Meld deg på her!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Legg til kalender

Bærekraftslunsj - vafler og mingling med United Cities interns
Fosnagata 13, 6509 Kristiansund - Campus F13 5.etg.
Europe/Oslo
March 28, 2023
March 28, 2023 1:00 PM

Arangører